Vanaf €35 gratis verzending (alleen geldig in Nederland)

Reviews

Wat zeggen onze samenwerkingspartners over Infracyte?

Apprenza Cosmedisch Instituut
Lammervelden 12, 2382 Ravels, België
“De lipgloss en het lipmasker zijn super fijn. Al onze klanten zijn erg enthousiast en nemen er vaak meerdere kleuren tegelijk mee. Je voelt het direct bij aanbrengen de tinteling en het frisse gevoel. Blijft goed zitten en plakt niet.” – Maartje van Loon (Eigenaar, schoonheidsspecialiste en anti-aging specialist)

Beauty Instituut Marielle
Wouwsestraat 57, 4651 DW Steenbergen
“Sinds een paar maanden verkopen we de Luscious Lips gloss van Infracyte. Onze keuze is hierop gevallen omdat we merken dat klanten liever op een natuurlijke wijze de lippen voller willen, wat heel goed kan met dit product. Onze klanten zijn super enthousiast over het resultaat wat niet van korte duur is maar juist hoe vaker je het gebruikt hoe voller de lippen worden en ook de liplijntjes worden veel minder diep of verdwijnen zelfs.” -
Mariëlle van Helvoort (Eigenaar en beautylover)

BLOY Institute
Willemsparkweg 168, 1071 HT Amsterdam
“'Wij hebben veel cliënten die de afspraken bij onze cosmetisch arts willen versterken door het lipmasker toe te voegen aan hun wekelijkse selfcare momentje. Wat een fijn product!” – Lindsay van der Looij (Oprichter en 'merkbewaarder' van het BLOY Institute)

Ciao Bella Skin Clinic
Kerkelaan 8, 1851 HE Heiloo
“Infracyte is de ultieme lipperfector. Volle en en gehydrateerde lippen dat is wat elke vrouw wilt! Snel resultaat, volledig vegan en te verkrijgen in prachtige kleuren.” – Madya Donker (Eigenaar)

CM Pour Femme
Hoofdstraat 54B, 7061 CL Terborg
“Ik was meteen verkocht na het aanbrengen van Infracyte. Het geeft een intensieve hydratatie en verzorging aan de lippen. Een uniek product dat een echte aanwinst voor de salon is.” – Chayenne Menning (Eigenaar)

Gold Clinics Amersfoort
Van Persijnstraat 19, 3811 LS Amersfoort
“Wij hebben sinds kort het merk Luscious Lips van Infracyte, en we vinden het merk fantastisch! Alle 15 kleuren én de special editions hebben prachtige kleuren, met een hele luxe uitstraling. De Luscious Lips blijft super lang zitten, en ruiken echt heerlijk. Mijn persoonlijke favoriet is de ‘Are You Red-Dy?’, door de fijne borstel is het opbrengen heel snel gedaan en zie je bijna direct resultaat! Je hebt niet veel nodig om het “plumped-lips effect” te krijgen, een extra voordeel is dat ze nog betaalbaar zijn ook!
Doordat wij zelf regelmatig de LusciousLips gebruiken, krijgen wij weleens vragen welke lippenstift wij gebruiken. Als wij dan uitleggen wat de LusciousLips ook voor hen kan betekenen, zijn ze gelijk verkocht. Met alle kleuren die er zijn, is er voor ieder wat wils. Klanten zijn echt erg te spreken over de LusciousLips, en we krijgen regelmatig doorverwijzingen puur door de LusciousLips! Wij zijn echt super blij met de toevoeging van LusciousLips aan het assortiment binnen de kliniek!” - Sabine Sedeqe (Eigenaar esthetische en medische kliniek)

Imagine Clinic
Kerkstraat 17, 5056 AA Berkel-Enschot
“We verkopen het product nu een tijdje en we zijn aangenaam verrast van de goede werking van het product. Een topper!” - Drs. Pascal Gyselinck (Eigenaar, esthetisch arts en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde))

Malika Skin
Varkensmarkt 1, 5081 CP Hilvarenbeek
“Onze beautytopper: de lipverzorging van Infracyte Luscious Lips is een verzorging die alle beloftes waarmaakt. Vanaf het moment dat het in aanraking komt met je lippen voel je dat het zijn werking doet. Door de doelgerichte ingrediënten zie je direct resultaat. Waar ik nog blij van wordt is dat deze mooie lipverzorging gloss ook in mooie trendy kleuren verkrijgbaar is en het is ook te gebruiken als je geen lipinjecties hebt (mijn anti-aging geheim voor blijvend mooie lippen)” – Malika Vonk (Eigenaar en beauty addict)

Pour Vous Zaltbommel
Boschstraat 26, 5301 AE Zaltbommel
"Een super product! Door de menthol voel je dat het werkt. Je lippen zien er direct voller uit en daardoor verdwijnen de lijntjes die door veroudering zijn ontstaan. Op de langere termijn heb je ook een geweldig resultaat. Dat er een keuze is tussen diverse kleuren is voor mij ook zeker een pluspunt.
Ik zou dit product zeker aanraden aan mensen die nog twijfelen over lipfillers of deze reeds hebben en er graag zo lang mogelijk van willen blijven genieten. Maar zeker ook aan mensen die zich storen aan de lijntjes op de lippen." – Pieternel (beauty advisor)

Renew Clinic
Passage 9, 2042 KS Zandvoort
"Ik vind het een ongelofelijk mooi product! Een hele goede lipgloss waar je weinig voor nodig hebt om een hele mooie natuurlijke glans te krijgen. Ook geeft het een echte glam aan je lippen en net wat meer volume. Hij ruikt lekker, hij voelt lekker, hij smaakt zelfs lekker en geeft je een hele frisse mond. Ik ben er echt super tevreden over en niet te vergeten hij verzorgt je lippen ook nog eens!” – Drs. Els Vogelpoel (Eigenaar, cosmetisch arts en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde)

The Skin Institute
Dorpsstraat 42, 5261 CK Vught
“Our - and mine personally - latest lip addiction!
Ongekende verzorging, prachtige glans èn hernieuwd volume!” – Zizi Heijmans (Make-up artist, beautycoach & beauty addict)